Awareness-kursus i IT-sikkerhed

I en tid, hvor risikoen for cyberangreb er større end nogensinde før, og it-kriminelle bliver mere professionelle og mere målrettede, er det derfor vigtigt at styrke virksomhedens sikkerhed i forhold til digitale trusler.

Med et awareness-kursus i it-sikkerhed vil jeres medarbejdere få øget kendskab til tidens digitale trusler og lære, hvordan de skal forholde sig, hvis uheldet skulle være ude.

I får derved mulighed for hurtigere at opfange og eliminere trusler, inden de kompromitterer jeres virksomheds sikkerhed og data.

Tilpas dit IT-sikkerheds kursus

Storyboards IT-sikkerheds kursus er en unik og fleksibel løsning som nemt kan redigeres. Standard indhold er godt men hvis jeres virksomhed ønsker at tilpasse eller tilføje indhold, kan det nemt gøres i Storyboards IT-sikkerheds kurser.

Få tilpasset kurset til virksomhedens visuelle identitet, og tilføj egne moduler: f.eks Egne rutiner for password, Eget IT sikkerhedsarbejde/ISMS, Risikotrekanten med eksempler fra egen virksomhed mf. for at opnå en mere engagerende læringsoplevelse. 

Fordele ved IT-sikkerheds træning

Ofte stillede spørgsmål

Kurset består af 6 animations videoer, med et reflekterende spørgsmål til hver.

Ja efter kurset er der en afsluttende test, som består af 10 spørgsmål til kurset.

Vi anbefaler at kurset strækker sig over 6 uger og der publiceres et modul ad gangen.

Portalen sender automatisk invitation og reminder mails ud til brugerne

Administrators har mulighed for at følge med i medarbejdernes fremgang og gennemførsel på kurset

Kurset er som udgangspunkt helt generisk, det vil sige at det kan passe ind i store som små virksomheder og kommuner. Med vores kurser har du mulighed for at tilpasse og selv ligge indhold til.