Om Storyboard

Storyboard ApS er en selvstændig virksomhed som er 100% ejet af Storyboard AS i Norge.

Vores fælles formål er at hjælpe virksomheder i det private og offentlige med at udvikle engagerende læringsoplevelser. Enten gennem vores LMS system Learning Center eller skræddersyet e-learningen kursus. I Storyboard tror vi på at teknologien skal være en styrke der bidrager til at forme fremtidens læring.

Vores historie

Siden 2005 har Storyboard specialiseret sig inden for e-learning og læringsplatformene. Henvendt til virksomheder i alle størrelser og brancher, både inden for det private marked og den offentlige sektor. Gennem tiden har vi opbygget en solid ekspertise indenfor digital læring og SaaS løsninger. I dag er vi også medejer af det LMS som vi benytter. Vores fokus har alle år været at levere gode læringsoplevelser til uddannelse af voksne. Storyboard udvikles hele tiden i takt med vores kunders ønsker og behov.

Storyboard i Danmark

I sommeren 2022 udvidede Storyboard AS til Danmark og åbnede kontor i Købehavn. Mindre end et år efter overtog Storyboard Danmark Børsen Academy.

Det betød en stærk tilstedeværelse på det danske marked både på det private marked og især i den offentligt sektor.

Børsen Academy har eksisteret i mere end 25 år, og tilbudt ledelseshåndbøger, træning i Microsoft Office på disk, CD-rom og sidst online. Gennem tiden er 1000 vis af bruger blevet undervist i Microsoft Office. Senere hen er porteføljen udvidet med et LMS, som giver virksomhederne mulighed for selv at lave digital læring og vidensdeling samt standard e-learning kurser i It sikkerhed og GDPR.

Vores team

Hos Storyboard ser vi et dedikeret team af medarbejdere med en bred vifte af kompetencer, der alle deler en fælles passion for at skabe enestående læringsoplevelser. Med baggrund i vores ekspertise inden for læringsdesign og teknologi samt vores forståelse for målgruppens behov og præferencer, arbejder vi målrettet på at skabe den næste banebrydende oplevelse for dine medarbejdere. Vi er dedikerede til at levere ikke kun et produkt, men en helhedsorienteret løsning, der engagerer, udfordrer og inspirerer dine medarbejdere.

Vores kontorer i Danmark og Norge

København

Ragnagade 7, 2 th 
2100 København Ø

Oslo

Havnelageret, Langkaia 1
0150 Oslo

Vi er lærings eksperter hos Storyboard

Vores team består af projektleder, pædagoger, manusforfatter, designer og teknikere – et team med mange års erfaring og de rigtige kompetencer til at udvikle de gode løsninger.

Vi leverer gerne omfattende vejledninger, undervisning, kundewebinar, og produktion af indhold – kontakt os i dag.