Saml alt læring i vores LMS: Learning Center

Vores LMS (Learning Management System) kalder vi Learning Center. En ”all in one” digital platform, der kan bruges til at administrere, levere og spore uddannelsesaktiviteter.

Med LMS platformen Learning Center kan I nemt og ukompliceret lave jeres egne kurser. Platformen er ideelt til effektiv implementering af nye arbejdsopgaver og til preboarding og onboarding af nye medarbejdere.

Mulighederne er mange med vores LMS: Learning Center, og det hele kan skræddersyes til lige præcis jeres behov.

Learning Center er brugervenligt uanset rolle

Administratorer

Administratorer kan oprette kurser, opgaver og tests i systemet. Herudover er der mulighed for at se statistikker og automatisere processer.

E-learning- og fysiske kurser kan administreres gennem platformen, der også understøtter forløb med forskellige læringselementer.

Ledere

For ledere tilbyder platformen adgang til omfattende statistikker og rapporter, som giver indblik i medarbejdernes præstationer og udvikling.

Derudover har ledere mulighed for at godkende opgaver og facilitere kommunikationen inden for teamet direkte gennem platformen.

Medarbejdere

Medarbejderne får et personligt tilpasset læringsmiljø, hvor fokus er på at imødekomme den enkeltes behov og præferencer.

Derudover tilbydes en overskuelig og opdateret oversigt over medarbejdernes fremgang og aktuelle status i deres læringsforløb.

Lad vores AI-assistent guide dig til at skabe undervisning på et øjeblik

Få mest muligt ud af vores AI-drevne funktion i vores LMS: Learning Center, der gør kursus- og quizskabelse hurtigere og mere inspirerende end nogensinde før.

Med AI’s avancerede analyse- og genereringskapaciteter kan du øjeblikkeligt skabe strukturerede kurser og skræddersyede quizzer baseret på netop dine behov.

Integrer din platform i Teams og skab en mere effektiv læringsoplevelse for dine medarbejdere

Ved at integrere læringsplatformen direkte i Microsoft Teams bliver læringen let tilgængelig i deres daglige arbejdsrutiner.

Dette giver mulighed for at have læringen tæt på dagligdagens arbejdsflow, hvilket fremmer en mere effektiv og kontinuerlig udvikling af færdigheder og viden hos dine medarbejdere.

Strukturer dine kurser i en læringsplan

Læringsplaner, er en del af Learning Center og giver muligheden for at segmentere alle tilgængelige kurser i lige nøjagtig den rækkefølge, som I finder nødvendig for jeres medarbejdere.

Forløbene kan indeholde e-learning, fysiske kurser, tests mm. og der kan løbende justeres i eksisterende kurser eller tilføjes nye.

gdpr

Alle kan bygge et kursus!

Opret interaktive kurser med H5P, gamification, dialog træning, simulering, quizzer og meget mere.

Oversæt dit læringsindhold på få sekunder med vores automatiske oversættelse.

Bland forskellige typer af indhold, både digital eller fysisk og engager dine medarbejdere.

Udgiv medarbejdertræning på det rette tidspunkt, i den rette rækkefølge baseret på regler.