Fordelene ved at integrere dit LMS med Microsoft Teams

I dag er der mange, der starter arbejdsdagen i Microsoft Teams. Med over 280 millioner daglige brugere verden over, er denne applikation blevet et vigtigt værktøj for effektiv kommunikation og samarbejde.

Når du kan få adgang til læringsforløb direkte fra virksomhedens egen Teams-kanal, bliver det lettere at gøre læring til en naturlig del af arbejdsdagen. Dette reducerer barriererne mellem arbejde og læring. Der er mange gode grunde til at overveje at integrere din læringsportal med Teams. Overvej følgende og du vil kunne opnå:

LMS i Teams kan gøre undervisning til en integreret del af arbejdsdagen:

Når du kan få adgang til læringsforløb direkte fra virksomhedens egen Teams-kanal, bliver det lettere at gøre læring til en naturlig del af arbejdsdagen. Dette reducerer barriererne mellem arbejde og læring.

Tilgængelighed
Med LMS i Teams er læringsressourcerne altid kun et klik væk, hvilket gør det nemt for medarbejdere at finde og bruge deres lærings materiale, når de har brug for det. De kan for eksempel se en kort video, ude på arbejdspladsen inden de skal betjene et nyt redskab.

Påmindelser
Integrationen af LMS i Teams gør også, at læring bliver mere synlig i arbejdsgangen. Når medarbejderne logger ind på Teams, vil LMS’et ligge der og minde dem om at lærings er inde for rækkevide. Når læringen ligger ved side af almindlige arbejdsredskaver, giver det en konstant påmindelse om den læring, som virksomheden tilbyder.

Læring i kontekst
Med LMS i Teams kan læring ske i samme miljø, hvor arbejdet udføres. Dette øger relevansen og effektiviteten af læringen. For eksempel kan en medarbejder, der arbejder med en kompleks opgave, straks finde et kursus modul, der giver indsigt i emnet, anvende viden direkte i arbejdet, og derefter vende tilbage til kurset for yderligere læring, hvis nødvendigt.

Samarbejde og social læring
Vidste du, at mere end 300 samtaler gennemføres på Microsoft Teams hvert minut? Teams er et kraftfuldt værktøj til samarbejde og kommunikation. Med LMS integreret i Teams kan medarbejdere let dele læringsressourcer, diskutere kursus indhold. Dette bidrager til at fremme en kultur af kollektiv læring, hvor medarbejdere lærer af hinanden og støtter hinandens udvikling.

Du vil måske også læse...

Vi er lærings eksperter hos Storyboard

Vores team består af projektleder, pædagoger, manusforfatter, designer og teknikere – et team med mange års erfaring og de rigtige kompetencer til at udvikle de gode løsninger.

Vi leverer gerne omfattende vejledninger, undervisning, kundewebinar, og produktion af indhold – kontakt os i dag.