Storyboard overtager Børsen Academy

Børsen Academy har i sin mere end 25 års levetid været en del af Dagbladet Børsen og undervist flere 1000 vis af medarbejder i Danmark.

Børsen Academys historie

Startskuddet for Børsen Academy, var ledelseshåndbøger henvendt til dansk erhvervsliv og mange vil kunne huske den trykte udgave som har stået på adskillige kontorer rundt omkring. 

Produkt porteføljen udvidede man med kurser i Microsoft Office pakken, altså kurser i Word, Excel, Power Point mf, først på disc, også på CD-rom.  

For at kunne følge med den digitale udvikling og medarbejderes nye måder at tilgå læring på, valgte man at producere Microsoft Office pakken kurser digitalt.

Det betød, at man nu havde mulighed for at tilbyde virksomhedens medarbejder kurser, som de kunne tilgå via en digital læringsplatform. Med i ibrugtagning af den digitale platform, opstod nye udviklingsmulighed for at imødekomme de nye behov hos kunderne. Det blev starten for det Learning Management System: Learning Center – som også bruges i dag.

Nye tider

Op til 2016 var Microsoft Office en bærende del af Børsen Academy forretning, men i takt med at tiderne ændre sig, udvide man produktkataloget med online kurser i IT sikkerheds, GPDR og forretningen udviklede sig til, at overvejende sælge et Learning Management Systemet: Learning Center med et online kursus katalog for de nævnte kategorier. 

Børsen Academy henvendte sig forsat til det danske erhvervsliv, men fik også en større tilstedeværelse på det kommunale marked. 

Dagbladet Børsens salg af Børsen Academy

I takt med et øget fokus på kerneforretning hos Dagbladet Børsen, valgte man at kigge efter et nye ejer til Børsen Academy. Valgt faldt på Storyboard Norge som Børsen Academy igennem mere end 10 år havde samarbejdet med. Virksomheds overdragelsen fandt sted i foråret 2023.  

For Børsens Academys kunder, betød det at læringsplatformen forblev den samme, men at det eksisterende team blev tilført mange års erfaring og endnu flere kompetente medarbejder, inden for LMS teknologi og digital læring. 

Vil du vide mere om hvad vi tilbyder i dag?

Du vil måske også læse...

Vi er lærings eksperter hos Storyboard

Vores team består af projektleder, pædagoger, manusforfatter, designer og teknikere – et team med mange års erfaring og de rigtige kompetencer til at udvikle de gode løsninger.

Vi leverer gerne omfattende vejledninger, undervisning, kundewebinar, og produktion af indhold – kontakt os i dag.